Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана дурять підлеглі

21:22, 27.10.2016
Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана дурять підлеглі

Олег Мусій на териконі під Червоноградом.

Народний депутат Олег Мусій стверджує, що чиновники цинічно дурять прем’єр-міністра Володимира Гройсмана коли звітують йому про те, що пожежу на териконі поблизу Червонограда Львівської області ліквідовано. Адже терикон і далі палає попри виділені на ліквідацію пожежі 15 млн. грн.

 

Про це депутат Мусій повідомив на своїй сторінці у Facebook  у четвер.

 

За його словами, виділені урядом мільйони «палають на териконі біля Червонограда».

 

«Володимире Борисовичу, Ви знаєте, що чиновники цинічно і зухвало дурять Вас! Розпорядження Кабміну про виділення з резервного фонду Міністерству енергетики та вугільної промисловості 15 мільйонів було ще в кінці вересня, а проблему не просто не вирішено – ситуація тільки погіршується», - написав пан Мусій і оприлюднив селфі, яке засвідчує його особисте перебування на териконі 26 жовтня, «де займається відкрите полум’я».

 

Депутат стверджує, що впродовж останніх 13 місяців такого відкритого вогню не було. За його словами, на місці пожнжі він не побачив жодного рятувальника чи пожежної машини.

 

 

«Напевно на бензин грошей вже не вистачило, полетіли за димом. Мабуть чиновники міністерства, голова Сокальської райдержадміністрації Пелих разом з головою Львівської облдержадміністрації Синюткою надзвичайно спритно і головне «дуже успішно» вже освоїли державні мільйони. Результат у всій «красі» – терикон горить, нестерпний сморід у Соснівці відчутний скрізь, люди труяться!», - обурюється пан Мусій.

 

Депутат припускає, що вказані ним чиновники невдовзі знову попросять грошей на ліквідацію.

 

«Списувати ж навчилися. Якщо з таким завзяттям підходити до справи, ця діжка буде бездонною – справа не в нестачі коштів, а у повній непрофесійності і нездатності як слід організувати роботу! Виникає запитання: чому неефективні чиновники досі сидять у своїх кріслах?», - цікавиться Олег Мусій.

 

Нагадаємо, раніше депутат Мусій під час засідання Верховної Ради поскаржився на бюрократію в питанні ліквідації пожежі на териконі й поцікавився у прем’єра Гройсмана: «Хто керує урядом – ви чи миші?».  

 

Після цього, пан Гройсман обурився відмовою віце-прем'єра Геннадія Зубка звітувати перед депутатами і використав жорстку лексику.