Прем'єр Володимир Гройсман тішиться через 353 гривні

21:11, 02.08.2016
Прем'єр Володимир Гройсман тішиться через 353 гривні

Володимир Гройсман.

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман стверджує, що економіка України «дійсно дає позитивні сигнали» і ця тенденція є загальною. Такий висновок очільник уряду зробив, побачивши зростання розміру середньої зарплати на 353 гривні.

 

Про це пан Гройсман повідомив на своїй сторінці у Facebookу вівторок ввечері.

 

«Подобається це комусь чи ні, але економіка України дійсно дає позитивні сигнали. Згідно інформації Держстату України розмір середньої заробітної плати досяг в червні 5337 грн. Порівняно з травнем середня зарплата збільшилась на 353 гривні або на 7,1%, а за останні 12 місяців (відносно червня 2015р.) – на 24,1%», - написав Володимир Гройсман.

 

Прем’єр-міністр додає, що «спеціально подивився цю статистику в розрізі областей і галузей» і переконався, що «динаміка співставна». Передбачаючи критику на свою адресу з цього приводу, пан Гройсман підкреслює, що «це лише перші слабкі ознаки росту».

 

«Прекрасно знаю, що ситуація залишається достатньо непростою і багатьом нашим громадянам і далі живеться дуже непросто, але вважаю, що тільки з вірою в успіх можна досягти ‪перемоги! Позитивні сигнали мають надихати нас працювати ще інтенсивніше!», - пише оптимістично налаштований прем’єр Гройсман.