Володимир Гройсман пішов на самоізоляцію після інфікування дружини і сина

11:18, 19.10.2020
Володимир Гройсман пішов на самоізоляцію після інфікування дружини і сина

Володимир Грйосман із дружиною Оленою.

Дружина і син колишнього прем’єра України Володимира Гройсмана захворіли на коронавірус. 

 

Відтак, експрм’єр вирішив залишатися із сім’єю, скасував усі зустрічі і перебуває на самоізоляції.

 

Як повідомляє «Україна молода», про це рішення Володимир Гройсман поінформував у соцмережах в понеділок.

 

"З минулого тижня моя дружина і мій син хворіють на коронавірус. Зрозуміло, що як людина, яка контактує із хворими на COVID, щоб нікого не наражати на небезпеку я зобов’язаний дотримуватись режиму самоізоляції і тому скасував усі свої зустрічі, робочі поїздки... Я прийняв рішення залишитись разом зі своєю дружиною, зі своїм сином вдома і ми разом будемо проходити це випробування", - наголосив політик.

 

За його словами, наразі він отримав негативний тест на COVID-19.

 

«Дуже хотів би, щоб усі, хто хворіє, швидко одужали. І зрозуміло, що ця хвороба робить людей не тільки хворими, а ще й одинокими. Тому що в них є обмеження, до них не можна підходити. Тому давайте, якщо в нас є така можливість, будемо поряд зі своїми рідними, близькими, друзями. Зі всіма, хто хворіє і потребує нашої підтримки. І також підтримки українських лікарів. Їм сьогодні і фізично, і морально важко. Але я знаю, що ми, українці, сильні і ми все пройдемо гідно. Тому всім успіхів та міцного здоров’я!», - додав пан Гройсман.

 

Як повідомляла «УМ», п'ятий президент України Петро Порошенко поборов коронавірус і після одужання не радить українцям носити маску на кадику.

 

Інфікований коронавірусом нардеп Микола Тищенко вважає себе "підбитим танком".