«Іглою» український боєць за 2 дні збив 4 російські ракети

11:31, 14.10.2022
«Іглою» український боєць за 2 дні збив 4 російські ракети

Український боєць-мисливець на рашистські ракети.

Воїн української зенітної ракетної бригади упродовж 10 та 11 жовтня знищив чотири крилаті ракети окупантів влучними пострілами із ПЗРК "Ігла".

 

Як інформує УМ, про це 14 жовтня повідомили Повітряні сили України у Телеграм.

 

«За два дні масованого ракетного обстрілу України 10 та 11 жовтня Ярослав знищив чотири крилаті ракети окупантів влучними пострілами із ПЗРК "Ігла". Він – воїн зенітної ракетної бригади імені гетьмана Пилипа Орлика повітряного командування "Південь"», - сказано в повідомлені.

 

У свою чергу Ярослав каже, що під час пуску завжди є хвилювання та головне – результат, адже незбита крилата ракета може накоїти біди: «Почуття відповідальності допомагає впоратися з тривогою та впевнено, з холодним розумом провести запуск ракети. Вийшов, спіймав ціль, супроводив, натиснув спуск — ракета вийшла. І швидко перезаряджаєш ПЗРК! Від’єднав пусковий механізм, приєднав його до наступної "труби" і продовжую працювати по цілях».

 

Безумовно, за таку влучність та професіоналізм Ярослав буде достойно заохочений військовим керівництвом!

 

Нагадаємо, що в своєму зверненні 12 жовтня презиент України Володимир Зеленський відзначив іншого бійця Дмитра Шумського за те, що він збив крилаті ракети росіян на Чернігівському напрямку.

 

Як повідомляла УМ, українська ППО збиває до 90% іранських Shahed-136.