Українські прикордонники закликали росіян здаватися в полон, відео

11:37, 02.10.2022
Українські прикордонники закликали росіян здаватися в полон, відео

Прикордонники підкреслили, що не віддадуть рашистам ні шматка української землі й порадили їм здаватися в полон (Фото ДПСУ)

Українські прикордонники звернулись до росіян із закликом уникати мобілізації й не потикатися в Україну, щоб не потрапити на війну, або здаватися у полон.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

 

«Громадяни Росії, ваша «спеціальна військова операція» на три дні затягнулася. І ваш бункерний лідер оголосив утилізацію, вибачте, мобілізацію. Але за сім місяців війни ви мали б зрозуміти, що ми не віддамо вам ні метра нашої землі. 60 тисяч ваших співвітчизників успішно удобряють український чорнозем. І скільки б ще «м´яса» не прийшло в Україну, це уже нічого не змінить» - зазначили прикордонники. 

 

Українські бійці підкреслили, що мобілізовані росіяни не змінять ситуацію на фронті, а ЗСУ будуть тримати оборону.

 

Прикордонники закликали росіян уникати мобілізації, а якщо не вийде - то здаватися в полон за першої нагоди, щоб не загинути на фронті.

 

 

«Пам'ятаєте, як у день перемоги ви виходили з гаслом "Можемо повторити". Що ж, тепер у вас є така можливість, але у нас для вас погана новина - з великою ймовірністю ви повернетеся додому в чорному пакеті, але є і хороша - ваша дружина, мати чи батько отримають білу "Ладу". Є й інший варіант - уникайте мобілізації, чи здавайтеся в полон, вибір за вами»,- додали захисники.

 

Як повідомляла УМ, ЗСУ напередодні звільнили Лиман на Донеччині.

 

Із цим успіхом Україну привітав глава Пентагону Ллойд Остін.