Кадирівський підполковник Заур Дімаєв ліквідований ЗСУ

15:41, 01.06.2022
Кадирівський підполковник Заур Дімаєв ліквідований ЗСУ

Українські бійці відправили «холодним» грузом ще одного чеченського командира (Фото з відкритих джерел)

Збройні сили України «задвохсотили» соратника Рамзана Кадирова – чеченського командира, підполковника Заура Дімаєва, загін якого потрапив під прицільний артилерійський вогонь українських захисників.
 
Як інформує Україна молода, про загибель офіцера розповіло російське видання Baza у своєму Telegram-каналі. 
 
Повідомляється, що Дімаєв загинув вчора, 31 травня. Вдень його загін у складі шести осіб їхав на автомобілі "УАЗ Патріот" в районі селища Комишуваха. Мабуть, мається на увазі населений пункт в Луганській області.
 
Бійці ЗСУ обстріляли транспорт з артилерії. В результаті двох кадирівців вдалося ліквідувати, а ще четверо отримали поранення. Серед убитих був і заступник командира 4 спецполку імені А. Кадирова Заур Дімаєв. Офіційні російські джерела поки ніяк не прокоментували загибель підполковника.
 
Нагадаємо, за даними радника голови Офісу президента України Олексія Арестовича, Путін незадоволений діями кадирівців в Україні. Президент РФ провів на цей рахунок неприємну розмову з Рамзаном Кадировим. Привід для бесіди — відсутність реальних успіхів у війні. Кадирівці встигли прославитися лише постановочними роликами, нову порцію яких нещодавно показала СБУ. 
 
Як повідомляла УМ, Збройні сили України знищили великий підрозділ  «вагнерівців» на Донбасі.