ЗСУ знищили на Донбасі чималий елітний підрозділ «вагнерівців» – СБУ

13:16, 31.05.2022
ЗСУ знищили на Донбасі чималий елітний підрозділ «вагнерівців»  – СБУ

ЗСУ "задвухсотила" ледь не весь підрозділ розхвалених російських "псів війни" - "вагнерівців"

Великий підрозділ приватної військової компанії «Вагнер» українські захисники знищили на Донбасі.

 

Як інформує УМ, про це 31 травня повідомила Служба безпеки України у Фейсбуці..

 

Нова телефонна розмова загарбників, яку перехопила СБУ, засвідчила, що після ліквідації ЗСУ такої елітної частини російських вояк (за даними неофіціних джерел "вагнерівців" ліквідували 27 травня –ред.) рядові російські окупанти задумуються, чи варто їм іти в бій.

 

«Туда, где рубеж надо взять, туда ЧВК-шников вон сколько загнали… А толку них*я нет от этих ЧВК-шников! Там они, все полегли, эти ЧВК-шники. Это, бл*, спецназ, нах*й! Подготовленный, еб*ный в рот! Они все полегли. Ну не все, там остатки какие-то беcпонтовые остались. Я, х*й его знает, я больше вообще выходов не вижу из этой ситуации», - говорить «вихований» російський військовослужбовець своїй дружині у телефонній розмові.

 

Як свідчить перехоплення, дружина дає окупанту слушну пораду - "Пошли они нах*й со своей армией".

 

«Цілком слушна порада», - зазначили іронічно в СБУ й додами, що один зі способів піти з армії окупантів: подзвонити на гарячу телефонну лінію СБУ та здатися в полон і залишитися живим».

 

Номер телефону 2402 працює як для російських, так і для українських операторів.

 

 

Як повідомляла УМ, в Службі безпеки України оприлюднили перехоплення розмов російських загарбників, які свідчать про численні втечі з армії російської федерації попри погрози розстрілів і покарань.