Зрадник Євген Брюханов з Ізюма затриманий бійцями ЗСУ

07:26, 06.04.2022
Зрадник Євген Брюханов з Ізюма затриманий бійцями ЗСУ

Бій за Ізюм триває. (facebook.com/max.strel.9)

Захисники України затримали і передали правоохоронцям Євгена Брюханова, який один із перших почав співпрацювати з російськими окупантами в Ізюмі на Харківщині.

 

Як інформує Україна молода, про затримання колаборанта повідомивзаступник міського голови Ізюма Максим Стрельник в соцмережах в ніч на середу.

 

«Тепер він дає свідчення правоохоронним органам України про свій злочин та інших його співучасників.

 

Тож, військовослужбовці спеціальних операцій ЗСУ передають "вітання" іншим державним зрадникам України, які зараз знаходяться в Ізюмі і закликають їх добровільно здаватися», - повідомив пан Стрельник.

 

 

І додав: «Тому що ми українці, ізюмчани ніколи не забудемо і не пробачимо нікого хто причетний до воєнних злочинів проти нашої країни і нашого міста. Ми із під землі дістанемо кожного ворога і зрадника України.

 

Віднині і назавжди їм ніде не буде покою, вони завжди будуть ціллю або мішенню не тільки наших спецпризначенців, а й кожного громадянина. Оскільки немає строку давності їхнім звірствам, а значить ми маємо повне моральне право переслідувати їх до тих пір, поки всі вони не будуть належно покарані».

 

Нагадаємо, що за даними міської влади Ізюма, 80% житлової забудови міста знищено.

 

За даними Генштабу Збройних Сил України, в Ізюмі російські окупанти здійснюють обстріли цивільного населення та документують наслідки, аби створити фейки нібито про "звірства ЗСУ".

 

Як повідомляла «УМ», раніше стало відомо, щодепутат від партії "ОПЗЖ" Анатолій Фомічевський провів окупантів на територію міста, показавши незахищену дорогу.

 

Але бій за Ізюм триває.