Провів стежками: місто Ізюм заблоковано ворогом через зраду депутата від ОПЗЖ

10:46, 30.03.2022
Провів стежками: місто Ізюм заблоковано ворогом через зраду депутата від ОПЗЖ

Битва за Ізюм триває. (facebook.com/max.strel.9)

Колаборанти знову ускладнили ситуацію в Ізюмі, вказавши рашистам дорогу, що не захищена українськими військовими. У результаті окупанти повністю зайняли місто, затримавши у часі його звільнення. Але битва за Ізюм триває.

         

Ще більш трагічною стала і доля майже 20 тисяч містян, які у підвалах чекають порятунку. Тепер відкрити тут зелені коридори і організувати доставку волонтерами харчів та ліків стало практично неможливо.

          

Як повідомив представник місцевої мерії Максим Стрельник, сталося це завдяки зраді депутата Ізюмської міськради від проросійської ОПЗЖ Анатолія Фомичевського. Саме він завів прихованими стежками російських убивць до міста, яке з півдня до цього часу утримували наші військові.

           

Окрім нього, за даними міського голови Валерія Марченка, на бік ворога перейшли депутат Юрій Козлов, колишній поліцейський Владислав Соколов та ексмер Олександр Божков. Найчастіше такого штибу функціонери агітують жителів окупованих містечок Харківщини прийняти факт приходу Росії, запевняючи людей в тому, що Україна сюди вже не повернеться.

       

В Ізюмі місцеві колаборанти два тижні тому також вказали місця броду через річку Сіверський Донець, полегшивши діяльність ворожих диверсійно-розвідувальних груп.

          

В районі Ізюма активізувалася останнім часом і російська авіація, яка, до речі, успішно утилізується артилеристами ЗСУ. Лише вчора українські військові знищили у небі над цим містом дві цілі противника.

 

«Дякуючи нашій ППО, 29 березня: мінус один БПЛА і мінус один «всепогодний» винищувач-бомбардувальник», - повідомили у командуванні «Схід» Повітряних сил ВСУ. Військові уточнили, що у небі над Україною для російської військової авіації ніколи не буде льотної погоди.  

 

Учорашній день порадував харків’ян і черговим ляпом від рашистської пропаганди. Причому у виконанні не одіозних скабєєвої-кисельова-симонян, а заступника голови держдуми рф Володимира Шаманова. Цей посадовець з гордістю повідомив, що їхній доблесний спецназ захопив у полон Сергія Величка та Костянтина Немічева. За його даними, обидва харків’янина  «виросли нацистами» із фанатського групування місцевого футбольного клубу «Металіст» і знущалися над рашистськими полоненими.

          

Остання інформація, як відомо, стала топовою на учорашніх перемовинах у Стамбулі, кинувши тінь на репутацію український військових. Втім, командир 225-го батальйону 127-ї бригади ВСУ Костянтин Немічев та керівник 226 батальйону Сергій Величко з позивним «Чілі» вже спростували цей відвертий наклеп.

     

У відеозверненні вони повідомили про те, що наразі перебувають у Харкові, захищаючи місто від непроханих зайд.

 

«Своїм фейком ви ще раз підтвердили той факт, що ви – російська помийниця, пропагандистська помийниця, рашистська помийниця, - звернувся комбат Немічєв до авторів брехливої інформації, спростувавши і новину про катування. – Ми завжди поводимося з полоненими нормально. Передаємо їх правоохоронним органам. Закликаємо усіх росіян, які за своєю волею перебувають в Україні, здаватися у полон».