На Київщині 11-річний хлопчик прийшов записуватися до лав тероборони

09:01, 17.03.2022
На Київщині 11-річний хлопчик прийшов записуватися до лав тероборони

Хлопчик з Борисполя прийшов записатися в тероборону, щоб боронити Україну

Надзвичайна подія трапилася у Борисполі: місцевий 11-річний хлопчак прийшов вночі до штабу тероборони, щоб проситися в армію і стати одним із захисників міста. 


Як інформує Україна молода, про це повідомила спільнота ТРО «Бориспіль» у Facebook.


Службовці були вражені прагненням Максима долучитися до їхніх лав. Тому хлопчик отримав не лише екскурсію, а й своє перше завдання – намалювати бійцям малюнок.


Юного воїна одразу напоїли, нагодували та вручили йому подарунки. Також йому показали побут захисників і навіть дали доторкнутися до автомата.


Максим був дуже засмучений, що не зміг одразу почати служити. Проте з ним обмінялися контактами й записали до списку добровольців.


"Він прийшов воювати! Захищати рідних, землю, місто! Ось він герой! Не те, що здорові лоби, які звалили на Західну Україну", – написав доброволець Олексій Ковтун. 


Маму хлопчика швидко розшукали та вона приїхала забрати малюка. У дописі попросили, щоб вона не лаяла героя за самовільне залишення будинку. Також пообіцяли після перемоги у війні неодмінно прийти до нього в гості. 


Як повідомляла УМ, добровольці  з Литви, Латвії, Естонії, Ізраїля, які вирішили разом з українцями боротися проти путінської орди, незабаром прибудуть в Україну.


Читайте також: колишній міністр оборони Грузії Іраклій Окруашвілі приїхав в Україну разом із грузинськими добровольцями, щоб допомогти українцям перемогти російських загарбників.


Лідер Чеченської Республіки Ічкерія  Ахмед Закаєв запропонував президентові України Володимирові Зеленському підписати угоду про військову співпрацю між двома сторонами, завдяки якій чеченські добровольці з Європи та самої України воюватимуть із Росією.