За Україну їдуть воювати добровольці з країн Балтії та Ізраїлю

18:36, 26.02.2022
За Україну їдуть воювати добровольці з країн Балтії та Ізраїлю

Підмога близько— добровольці країн НАТО прибудуть в Україну

Добровольці з Литви, Латвії, Естонії, Ізраїля, які вирішили разом з українцями боротися проти путінської орди, незабаром прибудуть в Україну.


Як інформує Україна молода, про це повідомив у Twitter військовслужбовець Юрій Кочевенко, інформує ТСН.


"І ще хороших новин. Щойно говорив з другом з Литви. До нас вже їдуть добровольці. З Литви, Латвії, Естонії, Польщі, Ізраїлю… Треба триматися!", - написав він. 


Нагадаємо, комендантська година у Києві діятиме відсьогодні (суботи) з 17:00 до 8:00 понеділка, 28 лютого.


Про це повідомляє КМДА  в Телеграмі.  


У цей час рух власним транспортом, окрім того, що має спецперепустки, заборонено.


Усі цивільні особи, що перебуватимуть на вулиці у період комендантської години, вважатимуться членами диверсійно-розвідувальних груп ворога.


У разі оголошення повітряної тривоги треба прослідувати в найближче укриття. У режимі укриття працюють станції метро. У разі необхідності на станціях можуть бути опущені гермозатвори.


Як повідомляла УМ, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба вимагає від світу повністю ізолювати Росію після того, які ворожа ракета влучила у житлову багатоповерхівку у Києві в суботу на світанку.


Нагадаємо, Київ пережив складну ніч, але російських військ зараз у столиці немає. Ворог намагається прорватись у місто, зокрема, з боку Гостомеля і Житомира. Там агресори знешкоджені.