У Києві рекламують захист столиці в лавах територіальної оборони, фото

15:01, 19.12.2021
У Києві рекламують захист столиці в лавах територіальної оборони, фото

Долучитися до територіальної оборони та отримати військові навички можуть чоловіки та жінки віком від 18 до 60 років. (facebook.com/GeneralStaff.ua)

Службу в лавах 112-ї Окремої Бригади територіальної оборони міста Києва популяризують за допомогою сіті-лайтів, які встановили на вулицях столиці, як соціальну рекламу.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ в соцмережах.

 

Програма популяризації служби в Територіальній обороні відбувається за сприяння Департаменту муніципальної безпеки КМДА.

 

Зазначається, що така реклама вже з’явилася у 20 місцях Києва.

 

У Київській міській державній адміністрації повідомили, що в перспективі подібна соціальна реклама із закликом долучитися до захисту Києва з’явиться у громадському транспорті та інших громадських місцях.

 

Зокрема, долучитися до територіальної оборони та отримати військові навички можуть чоловіки та жінки віком від 18 до 60 років. Для цього не обов’язково мати досвід військової служби.

 

Наголошується, що захищати рідне місто може кожен!

 

 

До речі, Дарницький батальйон 112-ї бригади щосуботи проводить навчання. На заняттях вони відпрацьовують завдання з розгортання і несення служби на блокпостах та їх оборони, а також з протидії диверсійно-розвідувальним групам ворога.

 

Для навчань резервісти використовують стрілецьку зброю, РПГ, мінні загородження, кулемети, засоби повітряної розвідки.

 

 

Як повідомляла «УМ», щонайменше половина українців готова чинити опір агресору в той чи інший спосіб у разі відкритого нападу Російської Федерації.

 

При цьому, кожен третій українець готовий боротися з окупантами зі зброєю в руках.