Селфі у Кастель де Бенідорм: українка померла після падіння зі скелі

16:31, 18.09.2021
Селфі у Кастель де Бенідорм: українка померла після падіння зі скелі

Популярна пам’ятка Кастель де Бенідорм у Іспанії. (Фото з відкритих джерел)

Українська туристка померла внаслідок серйозних травм, які вона отримала після падіння зі скелі в море під час селфі поблизу популярної пам’ятки Кастель де Бенідорм у Іспанії.

 

Інцидент трапився ще 14 вересня, кілька днів іспанські лікарі боролися за життя українки, втім, врятувати її не вдалося.

 

Як передає Україна молода, про це повідомила пресслужба Міністерства закордонних справ України в коментарі РБК-Україна в суботу.

 

"Громадянка була госпіталізована, але від отриманих множинних травм згодом померла в лікарні. Генеральне консульство України в Барселоні надає необхідну консульську допомогу рідним загиблої", - заявили в МЗС.

 

Міська рада Бенідорма не має відомостей про подібні інциденти на цьому оглядовому майданчику, де щороку збираються десятки тисяч туристів.

 

Як повідомляла «УМ», українська туристка зірвалася у море з висоти близько 30 метрів під час перебування на оглядовому майданчику в іспанському місті Бенідорм.

 

Рятувальники зуміли витягнути дівчину з води незважаючи на бурхливі хвилі і провели перші реанімаційні заходи, пізніше медики відновили життєво важливі функції постраждалої, але у лікарні вона померла.