Віктор Городніченко з Миргорода помер після поранення ворожим снайпером

15:12, 08.05.2021
Віктор Городніченко з Миргорода помер після поранення ворожим снайпером

Старший солдат Віктор Городніченко.

Старший солдат Віктор Городніченко, поранений ворожим снайпером поблизу села Зайцеве на Донеччині 28 квітня на Донеччині, помер у військовому шпиталі Харкова у суботу, 8 травня.

 

Захисник України був уродженцем Миргородського району Полтавської області.

 

Як повідомляє Україна молода, прізвище полеглого воїна оприлюднив Полтавський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки у суботу.

 

«Сьогодні у військовому шпиталі помер воїн з Полтавщини – старший солдат Городніченко Віктор Анатолійович. Український захисник зазнав кульового поранення 28 квітня поблизу села Зайцеве Бахмутського району в результаті ворожого пострілу снайпера російсько-терористичних сил», - повідомляє Полтавський обласний ТЦК та СП.

 

Після поранення воїну була надана невідкладна допомога, потім Городніченка евакуювали до лікарні у Бахмут, пізніше – до Харкова.

 

«Але сьогодні, після виснажливих операцій, мешканець Миргородського району помер. Щирі співчуття близьким і рідним», - додають у повідомленні.

 

Час і місце віддання військових почестей буде сповіщено пізніше.

 

Зазначимо, що Віктор Городніченко – четверта бойова втрата української армії у травні.

 

Як повідомляла «УМ», напередодні помер у госпіталі Львова поранений снайпером молодший сержант 53-ї бригади Юрій Опришко, який також з Полтавщини.