«Квартал 95» висміяв протест ФОПів

16:57, 25.12.2020
«Квартал 95» висміяв протест ФОПів

В програмі натякнули, що масові протести ФОПів — проплачена акція. (колаж 24 каналу)

Гумористи студії "Квартал 95" у програмі "Вечірній квартал" висміяли протест підприємців, які 22 грудня проводили акцію біля "Палацу Україна", де виступали "кварталівці"


Як інформує УМ, відповідне відео опублікували в Youtube.

 

Так, ведучий програми «Вечірній квартал» назвав протест ФОПів «концертом».

 

«22 грудня під час знімання новорічного концерту «Вечірнього кварталу» під будівлею «Палацу «Україна» протестували представники малого бізнесу. Тобто, концерт був і в палаці, і поза його стінами», — сказав актор Степан Казанін.

 

Підхопила тему й інша акторка Ірина Сапунару. Вона підкреслила, що суть протестів незрозуміла, адже за мітинги вони буцімто заробили більше, ніж обіцяні Володимиром Зеленським 8 тисяч допомоги.

 

Також в програмі натякнули, що масові протести ФОПів — проплачена акція.

 

 

«Не зовсім зрозуміла невдоволеність протестувальників. Пікети ФОПів вже тривають декілька днів, тож деякі ФОПи вже заробили більше, ніж їм пообіцяв Зеленський», — додала ведуча.

 

В програмі додали, що знімання новорічного вогника «Кварталу 95» вперше проходило при заповненості глядацького залу на 50%, а разом з тим надворі стояло в кілька разів більше людей.

 

Нагадємо, ФОПи протестують через ініціативу влади щодо обов'язкового запровадження касових апаратів. Як передбачається, це змусить бізнес працювати "чисто" й показувати справжній дохід, щоб платити всі податки.

 

Втім, не всі представники бізнесу з цим згоді. Частина з них вважає, що влада таким чином "утискає їхні конституційні права". Вони виходять на протести й просять їх підтримати.

 

До слова, через проблеми, які виникли в бізнесу в період пандемії коронавірусу, влада відтермінувала введення обов'язкових касових апаратів на початок 2022 року.
 

 

Як повідомляла УМ, пенсійний фонд почав виплачувати одноразову матеріальну допомогу ФОПам та найманим працівникам. З 22 грудня допомогу отримали вже понад 280 тисяч людей