Андрій Бойко та Павло Білік загинули від кулі снайпера поблизу Мар’їнки

15:46, 18.10.2018
Андрій Бойко та Павло Білік загинули від кулі снайпера поблизу Мар’їнки

Андрій Бойко та Павло Білік загинули 16 жовтня

Військовослужбовці 28-ї ОМБр Андрій Бойко та Павло Білік загинули на фронті від кулі снайпера під час бойового чергування 16 жовтня.

Про загибель 20-річного Андрія Бойка повідомляє Полтавський обласний військомат.

"16 жовтня в зоні проведення Операції об’єднаних сил на Сході України від кулі снайпера загинув військовослужбовець, наш земляк – житель міста Лубен Бойко Андрій Юрійович, 1998 року народження", - ідеться в повідомленні.

Андрій Бойко підписав контракт у війську у лютому 2017 року.

Він був солдатом-мінометнико мінометної батареї 28-ї ОМБр.

"Бойко Андрій Юрійович з честю виконав військовий і громадянський обов’язок, виявив мужність і героїзм, захищаючи державний суверенітет та територіальну цілісність України", - додають в Полтавській ОДА та вистовлюють співчуття родині загиблого.

Разом із Андрієм Бойком загинув його побратим Павло Білік.

"У вівторок, 16 жовтня,обірвалося життя ще одного захисника Вітчизни, стрільця – помічника гранатометного механізованого відділення, механізованого батальйону військової частини А0666, жителя селища Томашпіль - Біліка Павла", - повідомляють у Вінницькій ОДА.

Павло Білік народився 29 липня 1980 року в с. Костичани Новоселицького району. Чернівецької області. У 1995 році закінчив школу, з грудня 1998 року по квітень 2000 року проходив службу в Збройних Силах України.

Чоловік у 2007-2008 роках працював в Державній службі охорони при УМВС у Чернівецькій області на посаді охоронника. У вересні 2008 року переїхав на постійне місце проживання в селище Томашпіль.

У жовтні 2017 року підписав контракт із Збройними силами та відправився на фронт.

Поховають Павла Біліка 19 жовтня у селищі Горишківське, Томашпільського району.

Нагадаємо, 2 жовня від кулі снайпера на фронті загинув Олексій Влодарський, 10-го загинула Олеся Бакланова, а 15 жовтня - Антон Моспан.