Росія відчула удари західною зброєю по своїй території – Буданов

12:02, 13.06.2024
Росія відчула удари західною зброєю по своїй території – Буданов

Кирило Буданов каже на адресу росіян, що вже пізно пити Боржомі. (Фото ГУР Міноборони)

Начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов констатує, що рф вже відчула удари західною зброєю по своїй території.

 

На його думку, чергові заяви путіна про "червоні лінії" - це лише гра на публіку.

 

Як інформує Україна молода, про це Буданов заявив в ефірі телемарафону, передає ГУР

 

За його словами, дозвіл бити західною зброєю по території росії точно полегшить ситуацію на фронті.

 

"Вони вже відчувають це все. Що ж готуватись? Як то кажуть: пізно пити Боржомі вже", - зазначив керівник військової розвідки.

 

І додав про так звані «червоні лінії» від диктатора путіна: "А вони (червоні лінії – Ред.) існують взагалі? Ні. Якщо вони існують, то де вони? За ці роки вже скільки разів говорили, що вже точно перейшли. Я думаю, що це все гра на публіку".

 

Нагадуємо, раніше США дозволили Україні застосовувати свої ППО, щоб збивати російські ракети або винищувачі над територією росії, "якщо вони становлять загрозу для України".

 

Також влада США дозволила українцям завдавати ударів по прифронтових територіях рф, звідки росіяни б'ють по наших населених пунктах, зокрема по Харкову.

 

Як повідомляла «УМ», водночас президент США Джо Байден заявив, що Україні не дозволено бити американською зброєю вглиб російської території й завдавати ударів по Москві та Кремлю.