Данілов не вважає уряд національної єдності справедливою ідеєю

15:36, 18.01.2024
Данілов не вважає уряд національної єдності справедливою ідеєю

Данілову не завадило б освіжити знання з політології. (Фото РНБО України)

Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов заявив, що ніякої опозиції в Україні не існує.

 

При цьому, він не вважає уряд національної єдності справедливою ідеєю, бо, на його думку, "є кому керувати Україною".

 

Як інформує Україна молода, про це Данілов сказав у відеокоментарі виданню Liga.net у четвер.

 

Зокрема, журналіст запитав у секретаря РНБО, як він ставиться до створення уряду національної єдності, формат якого в умовах неможливості провести вибори просувають зокрема в опозиції, і чи може це спрацювати в Україні?

 

Тоді посадовець попросив уточнити, що мається на увазі під "опозицією", і, отримавши відповідь, що це "в першу чергу парламентські партії, які представлені у нинішньому скликанні Верховної Ради", заявив: "Ніякої опозиції у нас не існує".

 

"Опозиція – це люди, які відповідальні за процеси, які на сьогодні є на нашій території. Це є опозиція, а у нас її немає", – сказав Данілов.

 

Журналіст поставив те саме запитання, замінивши слово "опозицію" на "окремих політиків".

 

"Окремих політиків я знаю з, умовно кажучи, 1994 року. Їх місце, їх роль, яким чином вони будували цю країну, накопичуючи собі статки за рахунок українського народу. А зараз вони знов мають велике бажання розповідати, як нам треба жити. Вони чомусь не хочуть розповідати, як вони мали спільний бізнес з Медведчуком, як вони грабували цю країну… А зараз вони кажуть, що знов хочуть керувати країною.

 

Є, кому керувати Україною. Людей, які достойні керувати, дуже багато, і величезна кількість з них зараз на фронті, і з якого переляку саме ці (політики) мають бути керуючим органом?", - безапеляційно заявив секретар Ради нацбезпеки і оборони.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: План Перемоги-2024. Як не допустити нових помилок