Комітет з нацбезпеки рекомендує відсторонити нардепку Безуглу від посади заступниці голови

15:17, 05.01.2024
Комітет з нацбезпеки рекомендує відсторонити нардепку Безуглу від посади заступниці голови

Безугла підтвердила, що комітет ухвалив таке рішення (Фото з відкритих джерел)

У п’ятницю, 5 січня, Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки рекомендував відсторонити нардепку Мар’яну Безуглу від посади заступника голови комітету.

 

Як інформує УМ, про це 5 січня повідомили джерела у парламенті та Безугла у Фейсбуці.

 

За словами джерел комітет своїм рішенням рекомендував парламенту відсторонити Безуглу з посади заступника голови.

 

Тепер за цю пропозицію мають проголосувати нардепи під час засідання.

 

Пізніше Безугла підтвердила, що комітет ухвалив таке рішення і заявила, що його винесли на голосування, коли її не було.

 

"Зроблено все було максимально підступно: голова Комітету поставив на голосування, коли я його попередила, що запізнюсь на засідання, за моєї відсутності; а колеги проголосували.

 

Я не здамся ніколи і жодний шантаж не заставить мене відступити від принципів, роботи, боротьби і правди. Прикро за колег в Комітеті, як казала, якби кожен активно долучився до роботи з сектором нацбезпеки та оборони і не приймав конʼюнктурні рішення щодо того, щоб вигідно сказати, а що ні; то були б зовсім інші реалії. У нас війна!", - написала нардепка.

 

Нагадаємо, що Безугла протягом року протягом року робила кілька гучних заяв щодо військових і ведення бойових дій. Зокрема, заявляла, що головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний не надав плану на наступний рік, тому військове керівництво України має піти.

 

Як повідомляла УМ, у Раді планують звільнити скандальну Безуглу з посади голови підкомітету.