Громадяни РФ повинні побачити, що таке війна - Олексій Данілов

11:48, 26.08.2023
Громадяни РФ повинні побачити, що таке війна - Олексій Данілов

Данілов наголосив, що на росіян необхідно ще потужніше тиснути, щоб вони відчули що таке війна (Фото з відкритих джерел)

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов, коментуючи атаки безпілотників на москву, заявив, що громадяни  рф не мають почуватися спокійно, коли в Україні гине цивільне населення через війну, розв’язану кремлем.

 

росіяни повинні також побачити, що таке війна.

 

Як інформує Україна молода, про це, повідомляє пресслужба РНБО України. 
 


«Війна — це завжди про справедливість. Не тільки наші люди мають страждати, хай вони постраждають так само, побачать, що таке війна», — сказав Секретар РНБО України.

 

За його словами, росіяни думали, що війна ніколи не прийде в їхні домівки.

 

«Вона прийшла 24 лютого, коли їхній божевільний фюрер вирішив розпочати широкомасштабне вторгнення, — зазначив він. — Вони самі її покликали».

 

Олексій Данілов наголосив, що на росіян необхідно чинити ще потужніший тиск, аби вони усвідомили, що несуть спільну із керівництвом рф відповідальність за все, що відбувається в Україні.

 

Як повідомляла УМ, Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов анонсує розширення маштабів дальності бойової роботи по воєнним російським об’єктам і збільшення їхніх втрат.На його думку, початок серпня вже став особливо вдалим для українських мисливців.