Парад маразмів у Лужніках: путін волав «ура» разом з натовпом

17:19, 22.02.2023
Парад маразмів у Лужніках: путін волав «ура» разом з натовпом

Путін цинічно заявив під час виступу, що росія воює на своїх історичних рубежах за свох людей (Фото з відкритих джерел)

Президент країни - агресорки володимир путін заявив, що 22 лютого російські окупанти ведуть бій на "історичних рубежах", і "б'ються героїчно", але, де саме це відбувається, не уточнив.

 

Як інформує Україна молода, про це він заявив під час виступу на мітингу-концерті в Лужниках з нагоди дня захисника вітчизни та напередодні річниці повномасштабного вторгнення в Україну.

 

«Ми зустрічаємося з вами напередодні дня захисника вітчизни. У цьому словосполученні є щось потужне, величезне. Я б сказав – містичне і святе. Не дарма одна з найвідоміших молитов починається зі слів "Отче наш". Отче, отець. І в цьому є щось близьке кожній людині. Адже ми говоримо і батьківщина-мати. Йдеться про сім'ю, про щось величезне, потужне і близьке серцю кожної людини. Це батьківщина і сім'я.

 

І є люди, ось вони тут стоять, які приймають для себе рішення захищати найсвятіше і найдорожче, що в нас є – сім'ю і батьківщину. І сьогодні в рамках СВО (так у Росії називають війну проти України – ред.), ось ми тут із вами зібралися на по суті святковий захід, – але я знаю, ось щойно слухав вище військове керівництво про те, що просто зараз іде бій на наших історичних рубежах за наших людей. Його ведуть такі ж мужні бійці, як і тут стоять. Вони б'ються героїчно, мужньо, хоробро. Ми пишаємося ними",— сказав диктатор.

 

Після гімну РФ Путін запропонував на честь загарбників прокричати "тричі ура", щоб "вони почули".


Він також заявив, що окупантів нібито підтримує вся країна, і всі росіяни – від тих, хто робить снаряди, до дітей, які пишуть листи російським солдатам, – є захисниками вітчизни.  Потім Путін запропонував покричати слово "Росія" і під ці крики пішов.

 

В Росії навпроти стадіону "Лужники", де 22 лютого на концерті зібралися тисячі людей з прапорами РФ та в очікуванні російського диктатора Володимира Путіна помітили установку ППО.

 

Глава Головного управління розвідки Кирило Буданов заявив, що очікуваний великий наступ Росіі уже триває, але він дуже низької якості.

 

Як повідомляла УМ, російський диктатор Володимир Путін 21 лютого виступив із символічним зверненням до Федеральних зборів, оскільки за кілька днів  — річниця повномасштабного вторгнення його окупаційних військ в Україну. Він пообіцяв воювати «до кінця».