путін обіцяє «боротися до кінця» із Заходом та «київським режимом»

12:14, 21.02.2023
путін обіцяє «боротися до кінця» із Заходом та «київським режимом»

Російський диктатор путін скиглить, що Україна має наміри відвоювати Крим. (Фото з відкритих джерел)

Російський диктатор Володимир Путін 21 лютого виступив із символічним зверненням до Федеральних зборів, оскільки за кілька днів  — річниця повномасштабного вторгнення його окупаційних військ в Україну.

 

Як інформує Україна молода, пряму трансляцію промови глави держави-терористки вів на YouTube телеканал «Дощ».

 

Цинічна атака, яку в Кремлі називають "спеціальною військовою операцією", мала "зруйнувати український уряд" протягом кількох тижнів, але через рік диктатору довелося виправдовуватися перед обома палатами парламенту й усім російським народом за війну без перемоги.

 

На тлі численних невдач на фронті й величезних втрат солдатів і техніки, сьогодні кремлівський лідер закликав мобілізувати всі сили для боротьби вже "з усім Заходом", знову повторив марення щодо цілей своєї "СВО" і вкотре звинуватив НАТО у всіх бідах росіян.

 

Диктатор путін вкотре заявив про те, що його країна хотіла "звільнити" українців від "неонацизму" і запобігти розширенню НАТО біля російських кордонів. За його словами, починаючи з 2014 року український "Донбас боровся, вірив і чекав", що Росія прийде йому на допомогу, а росіяни робили все можливе, щоб "вирішити цю проблему мирними засобами".

 

Він стверджував, що у грудні 2021 року Кремль направив Заходу проєкти договорів про гарантії безпеки, але отримала відмову. Тоді, зазначив диктатор, стало зрозуміло, що "відмашку на реалізацію агресивних планів дано", і до лютого 2022 року все було готове (нібито з боку України. – Ред.) до атаки на Донбас.

 

Але Захід готував поневолену Україну до війни. У західних академіях й училищах натягували офіцерський склад націоналістичних батальйонів, постачали зброю... 

 

«У лютому 2022 року все було готове до каральної акції на Донбасі... Це вони розв'язали війну, а ми використали силу, щоб її зупинити»,– виправдовувався Путін.

 

Він заявив, нібито Захід "лицемірно чинить із найбіднішими країнами", наприклад, у G7 виділили їм близько $60 млрд, а на військову допомогу Україні – $150 млрд.

 

«Де ж усі розмови про війну з бідністю? Куди все поділося? Потік грошей на війну не зменшується, також не шкодують коштів на заохочення смут і переворотів в інших країнах – причому по всьому світу», – висловився він.

 

Путін поклав відповідальність за розв'язану ним війну на "західні еліти й київський режим". Він спробував виправдатися, нібито "спецоперацією" Росія твердо відстоює як свої інтереси, а й позицію у тому, що в сучасному світі "не повинно бути поділу на цивілізовані країни та інші". На його переконання, Кремль був щиро готовий до конструктивного діалогу із Заходом, але тепер боротиметься до кінця.

 

Диктатор зазначив, що Захід використовує Україну "як таран проти Росії, як полігон". За його словами, там все одно розуміють, що "перемогти РФ на полі бою неможливо", і тому постійно брешуть, використовують інформаційні атаки як зброю, зокрема за допомогою молодих людей.

 

«Чим більше далекобійних західних систем надходитимуть в Україну, тим далі ми відсуватимемо загрозу від наших кордонів»,– заявив глава держави-агресора.

 

Путін жаліється, що Україна відкрито заявляє про наміри відвоювати Кримський півострів.

 

«Ті, хто спланували нову атаку на Донецьк, на Донбас, чітко розуміли, що наступна мета - удар по Криму, ми це знали та розуміли, а Київ про це відкрито каже»,- заявив Путін.

 

Також глава Кремля заявив цинічно про "захист своїх людей і свого будинку" та пообіцяв підтримку окупантам, збільшення вкладень на виробництво зброї, загалом "зробити все, щоб перемогти у цій війні.

 

Як повідомляла УМ, Кремлівський диктатор Володимир Путін на тлі невдач на війні з Україною, невдовзі може оголосити про нову хвилю мобілізації у Росії. Йдеться про сотні тисяч осі