Данілов обіцяє багато цікавої зброї від нового «Рамштайну»

13:03, 12.01.2023
Данілов обіцяє багато цікавої зброї від нового «Рамштайну»

Олексій Данілов. (Фото РНБО України)

Секретар РНБО Олексій Данілов анонсував багато зброї від  «Рамштайну», якої буде достатньо для ефективної оборони та переходу в наступ



Як інформує Україна молода, про це він повідомив в ефірі телемарафону.

 

«Упевнений, що згодом усі партнери долучаться до такої допомоги, і врешті-решт цього буде достатньо, аби ми перемогли нашого ворога на полі бою. Крім того, на нас чекає новина не лише про поставку танків, а ще багато чого цікавого, але про це ми дізнаємося після зустрічі у форматі «Рамштайн», яка відбудеться 20 січня»

 

Він зазначив, що українські військові досить швидко опановують нові зразки зброї, оскільки життя змушує діяти оперативно.

 

росія найближчими місяцями йтиме ва-банк, оскільки розтягувати війну надовго кремлю вже не дозволяють внутрішні проблеми в країні. Керівництво держави-агресора прагне відзвітувати про хоча б якісь успіхи за рік війни.

 

Як повідомляла УМ, Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що найближчі місяці будуть досить важливими у війні. Оскільки росія не може перемогти Україну у відкритому бою, тому вдаватиметься до терористичних дій, атакуючи критичну інфраструктуру та цивільні об’єкти. Україна, зі свого боку, готується дуже активно до того, що найближчі місяці можуть бути вирішальними.