Данілов прогнозує вирішальні місяці у війні

14:01, 21.12.2022
Данілов прогнозує вирішальні місяці у війні

Наступні три місяці будуть гарячими і вирішать перебіг подій на фронті— Данілов

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що найближчі місяці будуть досить важливими у війні. Оскільки росія не може перемогти Україну у відкритому бою, тому вдаватиметься до терористичних дій, атакуючи критичну інфраструктуру та цивільні об’єкти. Україна, зі свого боку, готується дуже активно до того, що найближчі місяці можуть бути вирішальними.

 

Як інформує Україна молода, про це він повідомив в інтерв'ю «Голосу Америки».

 

«Ми розуміємо, що на сьогоднішній день спроможностей російської федерації перемогти нас у відкритому бою не існує. Вони зараз загнані у глухий кут. І щур, який загнаний у глухий кут, є найбільш небезпечним. І ми готуємося дуже активно до найближчих місяця-двох-трьох, які можуть бути вирішальними у цьому моменті. Тому що зараз російська федерація з урахуванням того, що вона не хоче сприймати позицію всієї світової спільноти і розуміти, що їй треба уже зараз відійти для того, щоб якомога менше було наслідків безпосередньо для своєї країни, вони будуть продовжувати йти, бо вони поставили все на кон»,– наголосив Данілов.

 

Він також зазначив, що Україна на сьогодні розуміє всі виклики, максимально готується до них, однак також розуміє, що конче необхідна допомога міжнародних партнерів.

 

Як повідомляла УМ, раніше секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що жодних пауз у війні не буде, украінські військові вибиватимуть ворога з країни будь-якої пори року з усіх територій, оскільки ми не можемо зрадити тих людей, які віддали своє життя за незалежність.