Бойові комарі: бухту Севастополя перекрили після низки вибухів

12:08, 29.10.2022
Бойові комарі: бухту Севастополя перекрили після низки вибухів

Росіяни перекрили рейд в Севастополі, що забезпечує зв'язок між північною і південною частинами міста (Фото з відкритих джерел)

Представниця оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк припустила, що окупаваний Севастополь атакували не українські  БПЛА, як зазначили росіяни, а то були бойові комарі.

 

Як інформує Україна молода, про це вона повідомила в ефірі телемарафону.

 

Спікерка зазначила, що у командуванні уважно стежать за тим, що відбувається на півострові Крим, оскільки це перебуває у їхній зоні відповідальності.

 

«Ми готуємо офіційну відповідь, яка буде наповнена фактами. Напевно, це і є бойові комарі, які так турбують російську владу»,—наголосила Гуменюк.

 

Нагадаємо, що вранці 29 жовтня в окупованому Севастополі заявили про «атаку» безпілотників. Її нібито «відбивали» кораблі Чорноморського флоту.

 

«Кораблі Чорноморського флоту відбивають атаку безпілотників, жодні об'єкти в місті не пошкоджені», - передав кремлівський ТАСС із посиланням на окупаційну владу та Telegram-канали.

 

У зв'язку з надзвичайною подією, рейд через бухту в місті був тимчасово закритий для поромів та катерів, рух між районами можливий лише автобусами.

 

Рейд через Севастопольську бухту забезпечує зв'язок між північною та південною частинами міста.

 

Як повідомляла УМ, на Кримському мосту, що з'єднує росію та окупований Крим, виникла пожежа. Окупаційна влада заявляє, що там горить цистерна з паливом.