Путін анексував окуповані території та вимагає від України мирних переговорів

16:59, 30.09.2022
Путін анексував окуповані території та вимагає від України мирних переговорів

Диктатор путін разом зі зрадниками-колаборантами під час "освячення" незаконної анексії. (Фото Кремля)

Президент російської федерації путін у присутності ватажків ОРДЛО та колаборантів з окупованої частини Херсонщини та Запоріжжя підписав нікчемні з точки зору міжнародного права "договори про вступ до складу росії" захоплених українських територій.

 

Диктатор одразу поспішив заявити, що відтепер мешканці Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей нібито є громадянами рф.

 

Як інформує Україна молода, нелегітимна церемонія злочинної анексії відбулася у Георгіївській залі Кремля 30 вересня.

 

Для "підписання документів" до Москви прибули зрадники та ставленики рф: від Донецька – Денис Пушилін, від Луганська – Леонід Пасічник, від Запорізької області – Євген Балицький, від Херсонської області – Володимир Сальдо.

 

 

За словами путіна, росії "вже й не потрібно" повертати СРСР, але на його хворобливу уяву, люди, які живуть у Луганську, Донецьку, Херсоні та Запоріжжі нібито стають громадянами росії назавжди.

 

Путін закликав Україну припинити всі бойові дії та повернутися за стіл переговорів.

 

«Ми закликаємо київський режим негайно припинити війну, усі бойові дії, ту війну, яку він розв’язав ще у 2014 році, і повернутися за стіл переговорів. Ми до цього готові. Про це не раз було сказано. Але вибір народів у Донецьку, Луганську, Запоріжжя та Херсоні обговорювати не будемо. Він зроблений, росія його не зрадить. Влада України має ставитися до цього "волевиявлення" з повагою, тільки таким може бути шлях до миру», - нахабно заявив російський диктатор.

 

За його твердженням, це Захід веде "гібридну війну" проти росії, а не навпаки. Але Москва зможе "захистити свої цінності" і "за підтасованими правилами жити не буде".

 

Кремлівський карлик також заявив, що "русофобія" і є "расизмом", а Захід давно "ставився до росії, як до колонії".

 

Мовляв, рф нібито хоче "відновити історичну єдність": «Це боротьба за велику історичну росію, щоб захистити нащадків від поневолення та жахливих експериментів».

 

 

Після одіозного виступу путіна відбулося підписання "документів" за участю президента рф, а також маріонеток Кремля - Пушиліна, Пасічника, Балицького та Сальдо.

 

Присутні в Георгіївській залі Кремля бурхливо аплодували підписам, а голова Чечні Рамзан Кадиров, як стверджує "РИА Новости", нібито навіть "заплакав під час промови путіна".

 

Запрошення до георгіївської зали великого кремлівського палацу, де проходить церемонія, отримали депутати держдуми, сенатори ради федерації, міністри, керівники регіонів.

 

 

Як повідомляла «УМ», президент США Джо Байден заявив, що офіційний Вашингтон "ніколи, ніколи, ніколи" не визнає спроби росії анексувати територію України.

 

Зауважимо, що з 23 до 27 вересня на захоплених територіях Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей під дулами автоматів загарбників нібито відбулися так звані "референдуми". Кремль нахабно заявляє, що ці області підтримали входження до складу росії.

 

При цьому, цивілізований світ засудив так звані "референдуми" та не визнає їхні фейкові результати.

 

Тоді як генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш заявив, що будь-яка анексія території країни на основі застосування сили порушує Статут ООН та міжнародне право. За його словами, це "небезпечна ескалація", якій "не місце у сучасному світі".