Байден в ООН: У вас має холонути кров від звірств росіян в Україні

19:16, 21.09.2022
Байден в ООН: У вас має холонути кров від звірств росіян в Україні

Байден заявив, що путін хоче знищити Україну та украінців

Президент США Джо Байден заявив, що у світових лідерів повинна холонути кров від тих жахів, що росіяни зараз вчиняють в Україні. Метою війни москви є повне знищення української державності та масові вбивства українців.

 

Як інформує Україна молода, про це президент США сказав під час свого виступу на Генасамблеї ООН. 

 

Байден наголосив, що Путін заперечує існування України, як держави. Його метою є тотальне знищення України та вбивства українців. 

 

Президент США зазначив, що саме з цією метою російська армія бомбардує школи, вокзали, лікарні та центри української історії та культури. 

 

Американський президент у своєму виступі згадав про масові поховання на звільнених від російських окупантів територіях. 

 

«Ця війна пов’язана з припиненням права України на існування як держави і права українців на існування як народу. Ким би ви не були, де б ви не жили, у що б ви не вірили — від цього має холонути у вас кров. Ось чому 141 країна в Генеральній асамблеї зібралася разом, щоб однозначно засудити війну Росії проти України»,—наголосив Байден. 

 

Нагадаємо, у Держдумі хочуть першими відправити на фронт громадян України, які переїхали до рф після 2014 року.

 

Як повідомляла УМ, росія  обстрілює українські міста, вбиває мирне населення та продовжує шантажувати світ ядерною зброєю. Президент Сполучених Штатів Америки попередив владіміра путіна про серйозні наслідки цього.