Зеленський спростував російський фейк про своє здоров'я: 44 роки - не 70

16:52, 21.07.2022
Зеленський спростував російський фейк про своє здоров'я: 44 роки - не 70

Зеленський спростував чутки російських пропагандистів про хворобу та нагадав, що «44— це не 70»

Президент України Володимир Зеленський відповів на фейк ворожих хакерів, які заявили з ефіру української радіостанції, нібито про важкий стан здоров’я українського президента. 
 
Як інформує Україна молода, відповідне відеозвернення Зеленський оприлюднив у своєму Instagram.
 
Президент запевнив, що почувається добре, як ніколи та натякнув, що росіянам варто більше хвилюватися про здоров’я свого уже немолодого президента, нагадуючи, що «44 роки – це не 70».
 
«Бажаю здоров’я! Сьогодні Росія запустила чергові фейки, що держава не керується президентом Зеленським, бо він знаходиться у лікарні, точніше – у реанімації, через свій важкий стан здоров’я. Так ось, знаходжуся я в кабінеті. Так міцно, як зараз, я себе ніколи ще не почував. І погана новина для всіх, хто запускає такі фейки, – я не один, нас 40 мільйонів. І при всій повазі до похилого віку, 44 – це не 70», – сказав український президент.
 
Додамо, що у жовтні цього року російському диктаторові Володимиру Путіну виповниться 70 років. 
 
Нагадаємо, хворобу Володимира Зеленського. З ефіру радіостанцій заявили, що президент України нібито перебуває у реанімації у тяжкому стані, тому тимчасово обов’язки виконує голова Верховної Ради Руслан Стефанчук.
 
Як відомо, у першому півріччі 2022 року урядовою командою реагування на комп'ютерні надзвичайні події України CERT-UA, яка діє при Держспецзв’язку, зафіксовано 1350 кібератак.
 
Із початку війни РФ проти України зафіксовані атаки російських хакерів проти урядів, аналітичних центрів і підприємств 42 країн-союзників України
 
Як повідомляла УМ, президент України Володимир Зеленський вважає, що російське суспільство з такою кількістю вбивств залишиться скаліченим на покоління..