Біжи, Вітя Орбан: шпигун-диверсант чекіста путіна в Євросоюзі і НАТО, підсумки

01:53, 23.06.2022
Біжи, Вітя Орбан: шпигун-диверсант чекіста путіна в Євросоюзі і НАТО, підсумки

Віктору Орбану час тікати? (facebook.com/orbanviktor)

«Пора тікати, Вітя, пора…»

 

 

НАТО уже «ввічливо умовило» Уряд Угорщини прийняти рішення, яким дозволено перебування військ НАТО на всій території країни. Про це повідомило угорське видання Telex.

 

Відповідно до указу угорського уряду, війська НАТО вже можуть розміщуватись у будь-якій частині країни, а також можуть здійснювати перекидання військ, проводити військові навчання та тренування в будь-якому місці. 

 

Останніми місяцями такий дозвіл був обмежений територією регіону Задунав’я на заході країни.

 

Відповідний урядовий указ опублікований 14 червня в «Угорській газеті». Він дозволяє «транзит та розміщення сил реагування НАТО на суші та по повітрю в Угорщині» у  контексті «кризи в Україні». 

 

Як бачите, у політичного керівництва членів-країн НАТО і ЄС є способи як московського агента продажного Орбана можна  поставити на місце, а при бажанні – навіть, відправити туди, де «Макар телят не пас». Що це таке, добре знає його тезка Янукович – мав туди три ходки.

 

Втікач-«проффесор» може дати Орбану вичерпну консультацію...

 

Через своїх друзів і колег в Європі і США я подбав про «дещо» для угорського прем’єр-міністра Орбана. Слідкуйте за рекламою.

 

Агенту Москви, путінському підгузнику Віктору Орбану зауважу: «Пора тікати, Вітя, пора. Біжи, Вітя, біжи, поки не пізно. Ростов – не резиновий. Не забувай, що роблять із путінськими  диверсантами-шпигунами в Україні…».

 

СЛАВА УКРАЇНІ!

СМЕРТЬ ПУТІНУ І ЙОГО ДИВЕРСАНТАМ-ШПИГУНАМ!

 

Від імені "УКРАЇНСЬКОГО СМЕРШУ"

Григорій ОМЕЛЬЧЕНКО,  Герой України, генерал-лейтенант СБУ 

 

Початок розслідування читатйте тут