Ручка Байдена доможе ЗСУ перемогти рашистів

15:04, 28.05.2022
Ручка Байдена доможе ЗСУ перемогти рашистів

Раритетна ручка Байдена - на благо українській армії. (Фото: Фейсбук Державний концерн "Укроборонпром")

На благодійному аукціоні іменну ручку 46-го президента США Джо Байдена продали за 600 тисяч гривень. Всі гроші підуть на пікапи для Збройних сил України

 

Як інформує УМ, про це 28 травня повідомив Державний концерн «Укроборонпром» у Фейсбуці.

 

«Сьогодні ми передали іменну ручку Джо Байдена переможцю благодійного аукціону... Цей допис мав би стати історією про людину, яка придбала лот за 600 тисяч гривень на закупівлю пікапів для новоствореного 47-го батальйону ЗСУ», - повідомили, зокрема, в концерні.

 

 

При цьому вказавши, що натомість це буде допис-подяка, бо переможець торгів попросив не робити досягнення з його вчинку, прокоментувавши це так: "Ми просто допомагаємо. Не заради уваги до себе. Уваги зараз потребують наші Збройні сили".

 

Переможця аукціону звати Олександр. Він - один із учасників благодійної ініціативи заради підтримки українських волонтерських організацій та рухів. "Хлопці вирішили взяти участь в аукціоні, аби допомогти новоствореному батальйону під командуванням Івана Шаламаги та Валерія Маркуса", - зазначили в Укроборонпромі.

 

«Нині Олександр з колегами опікуються питаннями підтримки ЗСУ та українців, які через війну опинились в скрутному становищі.

 

Такі люди – це наші тилові герої. Вони не називають свої імена і не показують обличчя. Вони не чекають подяки. Вони просто роблять те, що можуть, за покликом серця. Але разом із ними ми наближаємо нашу перемогу!», - резюмували в Укроборонпромі.

 

Як повідомляла УМ, президент США Джо Байден затвердив своїм підписом Закон S. 3522 про ленд-ліз та захист демократії в Україні – 2022.