ЗСУ вразили в Ізюмі ставку генерала Герасимова

17:05, 01.05.2022
ЗСУ вразили в Ізюмі ставку генерала Герасимова

Начальник Генштабу рф Герасимов їхав в Україну за перемогою для путіна (Фото з відкритих джерел)

Генерал армії рф Валерій Герасимов прибув під Ізюм, щоб особисто командувати наступом російських військ на Слов'янськ.
 
Та українські військові завдали удару по місцю, де знаходився штаб 2 армії ЗС РФ, і в Ізюмі стався сильний вибух.
 
Є ймовірність, що начальник Генштабу рф Герасимов, загинув.
 
Як інформує Україна молода, про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко Telegram. 
 
«Годину тому щось дуже "бахнуло" в Ізюмі в районі штабу 2 Армії окупантів. У тому самому місці, де знаходиться ставка начальника Генерального штабу РФ Герасимова, який особисто приїхав керувати наступом на Слов'янськ. Сподіваюся, він здох з сотнею своїх офіцерів»,– написав Геращенко.
 
Як відомо, путін відправив Герасимова за "перемогою" в Україну. Головнокомандувач  збройних сил Російської Федерації, начальник Генерального штабу Валерій Герасимов прибув у окупований Ізюм Харківської області, щоб особисто командувати військами на Донеччині. 
 
«Дуже сподіваюся, що наші хлопці зможуть туди влучити чимось важким, в те місце, де мають командний пункт, і знищити цих ворогів, але думаю, що вони і без моїх підказок це знають.
 
Це свідчить про те, що Путін уже вимагає від своїх генералів будь-якої перемоги, яку вони зробити не можуть»,– сказав Геращенко.
 
За його словами, підтверджена велика кількість вбитих серед вищого офіцерського складу армії окупантів — від майора до полковника, а також велика кількість рядового складу.

Як повідомляла УМ, Збройні сили України знищили на рідній землі вже шістьох російських окупантів з генеральськими лампасами протягом 24 діб повномасштабної війни з рф.