Жодного нападу на Україну не буде – Віктор Ющенко

18:49, 21.02.2022
Жодного нападу на Україну не буде – Віктор Ющенко

Віктор Ющенко під час спілкування з ведучою «Світського життя» Катериною Осадчою. (facebook.com/Svitske)

Третій президент України Віктор Ющенко прокоментував можливе вторгнення Росії на нашу державу, а також відповів, чи планує відправити свою родину за кордон.

 

Як повідомляє Україна молода, про це Віктор Ющенко сказав під час спілкування з ведучою «Світського життя» Катериною Осадчою.

 

Віктор Андрійович переконаний, що жодного нападу на Україну не буде. Втім, Ющенко вважає, що все ж таки варто й надалі зміцнювати армію.

 

«Переконаний, що найближчі два місяці і навіть 20 років на нас ніхто не нападе. Дуже важливо зміцнити нашу армію. Але не менш важливо, а, можливо, більш важливо, зміцнити наш дух. І тоді нам ні Путін, ніхто не страшний», - сказав третій президент.

 

Також Ющенко відповів ведучій на питання, чи планує відправити свою родину за кордон, а саме до Америки. Зокрема, він не бачить у цьому логіки.

 

«Я з першого дня кажу тут немає логіки. Для того, щоб зараз почалася військова фаза по іншому кордону, аніж лінія розмежування… Немає логіки. Бо Путін і так стріляє по своїх ногах», - коротко зауважив Віктор Андрійович.

 

Під час відповіді з Ющенком привіталися п’ятий президент Петро Порошенко з дружини, які проходили повз, тож журналістка поцікавилася чи часто вони бачаться.

 

Він сказав, що регулярно зустрічається з першим і другим президентами України Леонідом Кравчуком і Леонідом Кучмою і пожартував, що «в нас профспілка своя склалася, президентська, а от з іншими не складається».

 

 

Як повідомляла «УМ»,  тиждень тому три Президенти України - Леонід Кравчук, Леонід Кучма та Віктор Ющенко закликали країни-підписанти Будапештського меморандуму гарантувати Україні безпеку і зупинити агресивні наміри Росії.