Нардепів від «слуг» повально косить коронавірус

11:44, 27.01.2022
Нардепів від «слуг» повально косить коронавірус

"Слуг"-нардепів валить коронавірус - вже 23 хворих.

Коронавірус підтверджено вже у 23 народних депутатів фракції «Слуга народу».

 

Як інформує УМ, про це повідомила 27 січня у Телеграм спікерка СН Юлія Палійчук.

 

Вона  повідомила, що станом на ранок 27 січня у фракції виявили ще шістьох заражених депутатів. 23 хворих — це найвищий показник у фракції за весь період пандемії.

 

Раніше вона повідомляла, що у Верховній Раді спостерігається тенденція до збільшення кількості хворих на COVID-19. За її інформацією, на 26 січня на коронавірус хворіли щонайменше 45 співробітників апарату парламенту.

 

Нардеп від «Голосу» Ярослав Железняк говорив, що Рада наступного тижня піде на карантин до 15 лютого. Ініційовано нараду за участю голів фракцій і груп, на якій обговорять формат роботи парламенту наступного тижня.

 

19 січня в Україні оголосили про початок спалаху коронавірусу. З того часу до «помаранчевої» зони карантину потрапила половина областей, а дві західні опинилися в «червоній» зоні. В країні спостерігається різке зростання кількості хворих — за 26 січня виявили понад 32 тисячі нових хворих.

 

Як повідомляла УМ, в Україні 26 січня виявили понад 20 тисяч нових хворих на коронавірус і щодня цей показник зростає. Так, вже наступного дня, 27 січня – виявлено більше 32 тис «коронавірусників».