«Слуга народу» Ковальов потрапив у серйозну ДТП на одеській трасі

11:49, 16.11.2021
«Слуга народу» Ковальов потрапив у серйозну ДТП на одеській трасі

Місце ДТП на одеській трасі. (Фото: Патрульна поліція Київської області)

Олексій Ковальов, народний депутат з фракції «Слуга народу», потрапив у дорожньо-транспортну пригоду:  

 

Як інформує УМ, про це 16 листопада голова партії «Слуга народу» Олена Шуляк повідомила на брифінгу в кулуарах парламенту.

 

15 листопада Ковальов вранці поблизу повороту на село Хлепче на шаленій швидкості в’їхав у фуру, яка розверталася на 42 км автодороги Київ – Одеса на трасі Київ - Одеса.

 

«Ми знаємо, що така подія відбулася, але всі деталі має надавати поліція», – сказала керівниця політсили.

 

Вона відмовилася коментувати подію, зазначивши, що не хоче поширювати неофіційну інформацію та недостовірні факти. "Почекаємо офіційних заяв від поліції", – підкреслила Шуляк. Голова партії також додала, що не комунікувала з депутатом Ковальовим після ДТП.

 

Про це НП також написав у своєму Телеграм-каналі журналіст та блогер Костянтин Андріюк..

 

"Дуже схоже на те, що водій Mercedes-Benz S 560 хе...ив з такою швидкістю, що не встиг загальмувати перед фурою, яка розверталася. Але далі — робота слідчих. За кермом мерса був Ковальов Олексій Іванович 1989 р.н., член партії Слуга Народу.", – написав Андріюк.

 

За словами журналіста, попередній діагноз у постраждалого нардепа – закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, закрита травма лівого променевого зап’ястка, забиття колінного суглоба.

 

Він також зазначив, що перевірка на алкоголь нардепа дала негативний результат.

 

"Ну і трішки цікавинок вам. Mercedes-Benz S 560 2018 р. в. відсутній в декларації нардепа Ковальва. Таке авто станом на сьогодні коштує не багато, не мало – $87 000", – написав Андріюк.

 

Як повідомляла УМ, у вівторок 16листопада новообрані нардепи від «Слуги народу» Сергій Козир, Віталій Войцехівський та Сергій Кострійчук склали присягу.