Зеленський прокоментував можливу відставку Разумкова і назвав «велику помилку Діми»

18:37, 02.10.2021
Зеленський прокоментував можливу відставку Разумкова і назвав «велику помилку Діми»

"Слуги народу" зібрали підписи для ініціювання відкликання Дмитра Разумкова з посади голови ВР (Фото: sluga-narodu.com)

Депутатська фракція "Слуга народу" зібрала більше за необхідні 150 підписів для ініціювання відкликання Дмитра Разумкова з посади голови Верховної Ради під час виїзного засідання у курортному Трускавці.

 

Як інформує Україна молода, про це нардеп від "Слуги народу" Олексій Устенко повідомив низці ЗМІ в суботу. 

 

За його словами, він бачив у списку вже 160 підписів коли його підписував.

 

Цю інформацію підтвердила і речниця партії "СН" Юлія Палійчук. 

 

Водночас, присутній у Трускавці президент України Володимир Зеленський також прокоментував журналістам можливу відставку Разумкова і назвав це питання "внутрішньофракційним".

 

«Питання Дмитра Олександровича для мене, вибачте, ну зовсім не питання. Це питання в цілому, я вважаю, внутрішньофракційне. Я вважаю, що велика помилка з боку Діми і консультантів, які зараз з ним працюють , що він виносить ці питання у публічну сферу, медіа», - сказав Зеленський.

 

Глава держави також додав:

 

«Ні, секретів ніяких немає, але я вважаю, що у цих людей інші політичні погляди. І це нормально. Ми живемо в демократичній державі. Але якщо вони (погляди – Ред.) інші, ніж у... 73%, які віддали голоси саме за цю програму, то це нормально - значить, ти живеш своїм особистим життям».

 

Як повідомляла «УМ», Зеленський оцінив роботу «слуг» у владі на «трійку з плюсом».

 

Тоді як спікер ВР Разумков, якого не запросили у Трускавець, запросив однопартійців із монобільшості на зустріч для обговорення своєї «незадовільної роботи».