Роман Сущенко обраний першим заступником голови Черкаської облради

12:49, 05.12.2020
Роман Сущенко обраний першим заступником голови Черкаської облради

Колишній політв’язень Кремля, журналіст Роман Сущенко під час засідання Черкаської облради.

Колишній політв’язень Кремля, відомий журналіст Роман Сущенко, який очолює команду партії «Європейська Солідарність» на Черкащині, обраний першим заступником голови обласної ради.

 

Як повідомляє Україна молода, кандидатуру Сущенка підтримали 38 депутатів під час голосування на засіданні облради у п’ятницю.  

 

«Для мене особисто та для моїх однопартійців це не лише тріумфальне рішення, несподівана зміна ритму життя та кар’єри, нове джерело знань, простір удосконалення розумових здібностей, зміцнення рефлексів та розширення можливостей інтуїції, а й нове, непросте випробування та велика відповідальність», – зазначив Роман Сущенко пізніше.

 

На думку колишнього політв’язня, для політичної партії «Європейська Солідарність» це знакова і надзвичайно важлива подія.

 

«Її перебіг засвідчив високу довіру не лише серед  електорату партії, нагадаю, що це 33 461 виборець, бюлетені яких визнали дійсними, а й яскраво продемонстрував якісну зміну політичних настроїв серед місцевих еліт на користь «Європейської Солідарності». Еліт, яким довіряє та яких підтримує майже 40% активних виборців Черкащини», – зазначив пан Сущенко. 

 

Новообраний перший заступник голови Черкаської облради подякував депутатам фракції «ЄС» за «монолітну єдність, зразкову демонстрацію партійної дисципліни, креативність та винахідливість під час ведення складних перемовин з партнерами, уміння переконувати опонентів та майстер-клас новачкам у політиці, які швидко вчаться».

 

Роман Сущенко також подякував депутатам усіх політичних партій, які підтримали кандидатуру «Європейської Солідарності» на посаду першого заступника голови Черкаської обласної ради, а також тим, які хотіли, але не змогли цього зробити з різних причин.

 

«З повагою ставлюся до кожного вашого вибору», – додав обранець.

 

Він також подякував журналістам, блогерам, фотокореспондентам та відеоператорам, які висвітлювали перебіг сесії ради за увагу та професійну роботу в інтересах громадськості.

 

 

Зауважимо, що у фракції «Європейська Солідарність» у Черкаській обласній раді, яку очолив Віталій Коваль, 9 депутатів: Роман Сущенко, Оксана Циганок, Віталій Коваль, Олександр Радуцький, Наталія Качан, В‘ячеслав Бабенко, Михайло Грабовський, Сергій Буцько, Віктор Погорілий.

 

Депутати подякували виборцям, яку віддали голоси за команду «Європейської Солідарності» на Черкащині.