Лерос звинуватив Зеленського в зараженні України

14:55, 01.09.2020
Лерос звинуватив Зеленського в зараженні України

Лерос вважає, що Зеленський тепер очолює "клани Януковича" у парламенті.

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Гео Лерос звинуватив президента Володимира Зеленського в порушенні обіцянок, а керівника Офісу президента – у зловживанні владою і роботі на спецслужби Росії, але доказів не навів.

 

Як інформує УМ, про це під час виступу з трибуни парламенту на першому засіданні 4-ї сесії Верховної Ради 9 скликання сказав Лерос

 

"Пане президенте, ви не стали воювати зі старою системою, ви просто з нею злилися. Саме ви своїми мікробами та бактеріями брехні заразили цілу країну, згаявши шанс великої держави, обмінявши його на конверти від олігарха. Ви здали країну в оренду цим олігархам, чим самі собі підписали вирок. Ви стали порожнім місцем в історії. Вже зрозуміло, що не буде ніяких посадок. Скоро українці остаточно визначаться, що не хочуть зустрічати з вами наступну весну",- сказав він..

 

Лерос спершу пригадав підпал його авто і заявив: "Виклик я приймаю та нікому це не пробачу".

 

Потім нардеп звинуватив Зеленського у порушенні передвиборчих обіцянок і відсутності стратегії розвитку країни. За його словами, "країна рухається у прірву".

 

За словами нардепа, Зеленський тепер очолює "клани Януковича" у парламенті.

 

 

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський на з’їзді партії "Слуга народу" 31 серпня назвав "мікробами" народних депутатів, які забули для чого потрапили до Верховної Ради. Мовляв, "їх ніколи не згадає історія".

 

Гео Лерос відомий своєю критикою дій президента Зеленського та голови Офісу Президента Андрія Єрмака. На початку каденції Володимира Зеленського був його радником. Однак через 9 місяців, у березні 2020 року, глава держави його звільнив.