Експрем'єр Олексій Гончарук знайшов собі нову роботу

11:56, 01.09.2020
Експрем'єр Олексій Гончарук знайшов собі нову роботу

Олексій Гончарук став науковим співробітником Eurasia Center.

Олексій Гончарук став науковим співробітником Eurasia Center, що є складовою частиною Atlantic Council. Колишній український прем'єр фактично перебував у "творчих пошуках", відколи перестав очолювати Кабінет Міністрів України на початку березня 2020 року.

 

Як інформує УМ, про те, що Олексій Гончарук увійшов до команди аналітичного центру, повідомляє сам Eurasia Center у своєму твіттері.

 

"Маємо честь оголосити, що Олексій Гончарук приєднається до нас як новий заслужений науковий співробітник. Будучи прем'єром у 2019 – 2020 роках, він очолював орієнтований на реформи уряд. Ми надзвичайно раді вітати його в команді", - заявили Eurasia Center.

 

Eurasia Center - це складова частина Atlantic Council – американської неурядової організації, аналітичного центру. Сам Eurasia Center займається просуванням демократичних цінностей у східній Європі, Росії, Кавказі й Середній Азії.

 

Atlantic Council зокрема займається просуванням ініціатив, які мають на меті підтримку незалежності України, її територіальної цілісності і євроатлантичної інтеграції.
Коротко про Олексія Гончарука:

 

Олексій Гончарук - 36-річний український політик і юрист. У період з серпня 2019 року до 2020 року він очолював Кабінет Міністрів України. До грудня 2019 року був наймолодшим прем'єром у світі й досі залишається наймолодшим очільником українського уряду.


Як повідомляла УМ, 4 березня Верховна Рада відправила уряд Гончарука у відставку під вигуки депутатів від опозиції: «Ганьба!».