Президент Зеленський запевнив, що не агітував за партію «Слуга народу»

17:55, 21.08.2020
Президент Зеленський запевнив, що не агітував за партію «Слуга народу»

Президент Зеленський запевнив, що не агітував за партію «Слуга народу»

Президент України Володимир Зеленський заявив, що не використовує службові поїздки для агітації за партію "Слуга народу".

 

Про це інформує "УМ". 

 

Президент заявив, що працює на державу Україна і не агітує за "слугу народу", а також спростував заяву Комітету виборців України щодо агітації на місцевих виборах. Запевнив - не використовував службові поїздки і не закликав голосувати за "Слугу народу".

 

Окрім цього Зеленський звинуватив неурядову організацію у тому, що вони  "люблять" п`ятого президента Петра Порошенка і додав - якщо критикують його діяльність - нехай тоді самі будують мости. 

 

"Я працюю на державу Україна. Я сьогодні приїхав, ми вирішили багато питань. Я не знаю, до чого тут символіка до мосту, який не робили… Хай Комітет побудує цей міст замість мене. Хай після цього Комітет запитає в колишнього президента, якого вони всі дуже люблять, чому завод «Палада» за 5 чи 10 років не отримав жодного контракту», – сказав Зеленський в інтерв'ю "Радіо Свобода". 

 

Нагадаємо,  Комітет виборців України заявив, що президент Зеленський використовує службові поїздки в регіонах для агітації за політичну партію "Слуга народу". Так, 19 серпня під час робочої поїздки до Запоріжжя та 20 серпня під час поїздки до Херсона  - на сцені, де виступав президент, була партійна символіка, а сам Зеленський виступав на тлі банерів із логотипом "Слуги народу" та написом "Зе! місцеві".