Кравчук планує ввести у ТКГ людину з Донбасу

10:44, 11.08.2020
Кравчук планує ввести у ТКГ людину з Донбасу

У ТКГ планують запросити людину, яка добре знає Донбас.

Голова української делегації в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі, перший президент України Леонід Кравчук розповів, як планує змінити ТКГ для того, щоб зупинити війну на сході.

 

Як інформує УМ, в інтерв'ю для "Радіо Свобода" він заявив, що у ТКГ планують запросити людину, яка добре знає Донбас – яка жила і працювала там. За словами Кравчука, важливо почути тих людей, які живуть на Донбасі, а не керівників терористичних формувань.

 

"Ми заявляємо скрізь, що це українці, що це наша територія. Вона українська. Але для того, щоб встановити мир, треба знати не тільки бажання тих "керівників", які сьогодні є на тій частині Донецької і Луганської областей, а головне – людей, які там живуть", – наголосив Кравчук.

 

Нагадаємо, раніше Леонід Кравчук назвав "закриту тему", яку не можна обговорювати в ТКГ за жодних умов. к пояснив перший президент, Йдеться про питання суверенітету, територіальної цілісності і незалежності України

 

Як повідомляла УМ, раніше Кравчук поцікавився у ватажків ОРДЛО, яким вони бачать майбутнє регіону. Втім, ще не отримав від представників окупованих територій Донецької та Луганської областей відповіді.