За рік «зелені» перетворили СБУ на мило - Філатов

16:55, 22.07.2020
За рік «зелені» перетворили СБУ на мило - Філатов

"За рік "зелені" перетворили СБУ на мило, вважає мер Дніпра.

Мер Дніпра Борис Філатов виступив з критикою на адресу Служби безпеки України після захоплення в Луцьку автобуса із заручниками.

 

Як інформує УМ, про це він написав у фейсбуці.

 

"Тільки я один помітив, що СБУ в цій вельми дивній історії зайняла абсолютно пасивну роль і лаври (або прокляття) отримали інші відповідальні товариші? Відповідь проста. За останній рік це відомство з поважної спецслужби перетворилося на інструмент зведення рахунків з місцевим самоврядуванням", - зазначає Філатов.

 

На його думку, "напевно, в Україні немає жодної мерії, куди б з обшуком не прийшла СБУ".

 

"Напередодні місцевих виборів хотілося б дізнатися у пана Баканова, яку кількість кримінальних справ його підлеглі порушили проти терористів (колаборантів, сепаратистів), а скільки проти муніципалітетів?" - задається питанням Філатов.

 

"За рік "зелені" перетворили СБУ на мило. І чесні офіцери, які давали присягу Україні, а не золотій монеті, говорять про це вже не ховаючись", - підсумував мер Дніпра.

 
За рік зелені перетворили СБУ на мило. Пасивна роль служби у вчорашніх подіях у Луцьку тому доказ, - Філатов 01
За рік зелені перетворили СБУ на мило. Пасивна роль служби у вчорашніх подіях у Луцьку тому доказ, - Філатов 02
 
 
 
В мережі відреагували на пост Філатова.

 

У Филатова провалы в памяти, забыл, как при Порпошенке его лучшего друга Корбана примчалось арестовывать 500 альфовцев

 
это тот, который бенин подельник?
коментар відмічено як спам  
 
Зебіли? Не дивуциеся, вони як вступили у те зелене гівно у 2019 році, так і купаються у ньому.
 
 
Як повідомляла УМ, Максим Кривош захопив автобус із заручниками в Луцьку вранці 21 липня і понад 12 годин утримував їх. Він зловмисник сам зателефонував до поліції та повідомив про це. Чоловік погрожував підірвати автобус. У нього були гранати та інша автоматична зброя.
 
 
Терорист, за його словами, хотів "боротися із системою". Він оприлюднив вимоги до вищого керівництва держави. Кривош хотів, щоб всі чиновники України, релігійні й політичні діячі мали оприлюднити текст і відеозвернення зі змістом "Я – терорист в законі".
 
 
Натомість президент Зеленський мав опублікувати звернення із закликом переглянути фільм "Земляни" 2005 року.
 
 
За фактом вищезазначених подій поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про захоплення заручників. Згодом СБУ відкрила справу за статтею про теракт.
Увечері 21 липня після понад 12 годин перемовин, зокрема з президентом Зеленським, терорист сам здався та відпустив усіх заручників. На щастя, ніхто не постраждав і не загинув.
 
 
Заручники автобуса, який 21 липня захопив луцький терорист Максим Кривош розповіли про умови їхнього полону. 
 
 
Максим Кривош, який 21 липня захопив у Луцьку автобус з людьми, перебуває у СІЗО. Йому оголосять підозру у тероризмі, захопленні заручників та незаконному зберіганні зброї.