«Слуга народу» Юрій Заславський побитий на АЗС під Житомиром

13:25, 07.06.2020
«Слуга народу» Юрій Заславський побитий на АЗС під Житомиром

Нардеп Юрій Заславський втратив свідомість після кількох ударів. (Фото з ФБ-сторінки Юрія Заславського)

Народний депутат від фракції «Слуга народу» Юрій Заславський втратив свідомість після того, як отримав кілька ударів в обличчя від невідомого чоловіка, з яким посперечався у черзі на автозаправці біля села Зарічани поблизу Житомира.

 

Як повідомляє «Україна молода», інформацію про побиття колеги-однопартійця підтвердила пресі заступниця глави фракції «Слуга Народу» Євгенія Кравчук.

 

«Так, дійсно відбувся такий інцидент. Відбулась словесна перепалка в черзі на заправці. І на вулиці до Юрія підійшов чоловік і наніс кілька ударів», — сказала пані Кравчук.

 

За її словами, Заславський написав заяву в поліцію. Щоправда обранець не знає чоловіка, який його побив.

 

«Схоже на побутовий конфлікт», — каже Євгенія Кравчук.

 

Перед тим місцеве видання «Житомир.info» повідомило, що постраждалий «слуга» навіть втратив свідомість та впав. У результаті народний депутат Заславський отримав садна та подряпини обличчя.

 

У поліції Житомирщини повідомили, що відкрили кримінальне провадження та з'ясовують обставини інциденту.

 

«Пізно ввечері 5 червня на автозаправці ОККО біля села Зарічани Житомирського району сталася бійка між двома чоловіками, під час якої один з її учасників втратив свідомість та впав на землю. На виклик на місце події виїздила слідчо-оперативна група Житомирського райвідділу поліції», - повідомили у обласній поліції.

 

Заславський від госпіталізації відмовився, але отримав направлення на проходження судово-медичної експертизи за місцем проживання.

 

За інформацією сайту Верховної ради, Юрій Іванович Заславський, 1982 року народження, є членом депутатської фракції ПП «Слуга народу», директор ТОВ «Макрус ЛТД», проживає в місті Хмельницький.

 

Як повідомляла «УМ», голова комітету ВР з питань зовнішньої політики, «слуга народу» Олександр Мережко вважає порушенням Конституції позбавлення людей, які отримали російське громадянство, українського паспорта.