Сергій Шахов з «Волі народу» пропонує на рік «розв'язати руки» Зеленському

13:15, 14.05.2019
Сергій Шахов з «Волі народу» пропонує на рік «розв'язати руки» Зеленському

Сергій Шахов підтримує нового президента (кадр ZIK)

Народний депутат України, член депутатської групи "Воля народу" Сергій Шахов вважає, що президенту Володимиру Зеленському сьогодні потрібно дати повноваження на рік і "максимально не чіпати" ні імпічментом, ні позбавленням його повноважень.
 
Про це депутат сказав в ефірі програми "HARD з Влащенко" на телеканалі ZIK.
 
"Ви бачите, що вже демократи почали, демократи, хтось з "Самопомочі", ... (Оксана, - ред.) Сироїд, якщо не помиляюся, законопроект про імпічмент президенту, про зняття з президента повноважень. Та він ще президентом не став, люди добрі, ви що робите?", - сказав депутат.
 
Він заявив, що недоторканість в Україні "треба негайно зняти з народних депутатів, привілейованих не повинно бути в нашій державі".
 
За словами Шахова, сьогодні також "нічого не можна зробити" з недоторканістю суддів, які приймають рішення на користь бандитів.
 
"Треба саджати в тюрми також і тих, хто випускав кривавих цих міністрів ЛНР, ДНР, або мера того ж Стаханова, який почав референдум. Але президенту Зеленському сьогодні потрібно дати повноваження на рік, максимально не чіпати, ні імпічменту, ні позбавлення його повноважень", - вважає Сергій Шахов.
 

Депутат зізнався, що він підтримує новообраного президента Володимира Зеленського.
 
"З Володимиром Олександровичем я особисто знайомий. Ми бачились декілька разів на корпоративах. І на сьогоднішній день я прийняв для себе рішення будувати, відновлювати та допомагати", - зазначив Сергій Шахов.
 
Однак якщо пан Зеленський "займе нішу олігархів", нардеп Шахов буде проти нього.
 
"А якщо він прийме сторону народу, я буду за нього", - пообіцяв депутат.
 
Як повідомляла "УМ", раніше кілька фракцій Верховної Ради звернулись до Володимира Зеленського з вимогою розповісти про свої кроки на посаді президента, а також наголосили на необхідності закону про імпічмент.