Штаб Порошенка нейтралізує спроби «Нацкорпусу» зірвати зустрічі президента з виборцями

09:17, 15.03.2019
Штаб Порошенка нейтралізує спроби «Нацкорпусу» зірвати зустрічі президента з виборцями

Спроби представників "Національного корпусу" зірвати зустрічі кандидата в президенти України Петра Порошенка з виборцями ні до чого не приведуть, упевнені у виборчому штабі Петра Порошенка.

 

"Ми, звичайно, бачимо спроби так званого Національного корпусу і штабів, які за ним стоять, перешкодити й зірвати зустрічі кандидата в президенти Порошенка з виборцями. Але, як би опоненти не старалися, вони не зможуть припинити процес спілкування з виборцями", - сказав спікер виборчого штабу кандидата в президенти Петра Порошенка Олег Медведєв на брифінгу в Києві.

 

Він наголосив, що у Петра Порошенка наразі "досить щільний графік поїздок і як президента, і як кандидата в президенти", що включає, зокрема, зустрічі з виборцями.

 

"Ніхто їх не зможе зупинити", - зазначив Олег Медведєв.

 

За його словами, Петро Порошенко в Чернігові, всупереч розрахункам і надіям тих, хто мав намір зірвати зустріч, пройшов через групи представників "Нацкорпусу" і, "звичайно, сказав їм все, що він думає про їхню акцію".

 

Як повідомляла УМ, президент України Петро Порошенко в Чернігові, всупереч рекомендаціям Державної охорони, пройшов через натовп "Нацкорпусу", який пікетує заходи за участю президента і вимагає швидкого суду над екс-заступником РНБО Олегом Гладковським.

 
Після закінчення засідання Ради регіонів, учасники акції з появою президента почали скандувати "Свинарчук за ґрати!", "Де відрубані руки?" і "Ганьба!".
 
 
У свою чергу Порошенко відмовився сідати в авто, щоб об’їхати пікетувальників, а попрямував до них і пройшов через натовп.
 
 
Порівнявшись з представниками "Нацкорпусу", Порошенко заявив, що не допустить дестабілізації країни.