Добкін йде з «Опозиційного блоку» через судову реформу

14:51, 03.10.2017
Добкін йде з «Опозиційного блоку» через судову реформу

Добкін не задоволений судовою реформою, бо постійно буває в суді у статусі обвинувачуваного. (Фото з ФБ-сторінки Михайла Добкіна)

Народний депутат від "Опозиційного блоку" Михайло Добкін заявив про вихід із партії і подав відповідну заяву після голосування Верховної Ради за судову реформу у вівторок.

 

Про це Добкін написав на своїй сторінці у Facebook.

 

"Всі разом узяті, так звані, "диктаторські" закони від 16 січня ні в яке порівняння не йдуть з прийнятою сьогодні ганьбою про судову "реформу". І ще. З цього дня я безпартійний", - написав пан Добкін.

 

Зазначимо, що судову реформу підтримали 20 представників “Опозиційного блоку” з 43-х. Сам Михайло Добкін та ще один депутат – Вадим Новинський проголосували проти.

 

При цьому Вадим Новинський після голосування заявив, що всередині “Опозиційного блоку” назріває внутрішня опозиція.

 

Михайло Добкін пройшов до Верховної Ради в жовтні 2014 року на дострокових виборах за списками "Опозиційного блоку" (під №3).

 

Зазначимо, що не зважаючи на вихід із партії, він не може залишити фракцію «Опоблоку» в Раді, не втративши свій депутатський мандат.

 

Нагадаємо, 13 липня Верховна Рада дала згоду на притягнення до відповідальності, затримання і арешт Добкіна.

 

В діях обранця правоохоронці бачать ознаки умисної змови групи осіб для зловживання службовим становищем та сприяння шахрайству з метою заволодіння 78 га земельних ділянок Харкова нормативною вартістю близько 227 млн ​​грн.