Екс-радник Януковича Микола Супрун активно спілкується з українськими суддями

11:43, 10.02.2017
Екс-радник Януковича Микола Супрун активно спілкується з українськими суддями

Микола Супрун приїхав під АП шукати метро. (Стоп-кадр з відео Радіо Свобода.)

Чоловік екс-народної депутатки Людмили Супрун і екс-радник Віктора Януковича Микола Супрун активно спілкується з українськими суддями.

Про це після виходу в ефір сюжету Радіо Свобода "Черга на Банкову", повідомило джерело в правоохоронних органах.

Згідно з даними одного з кримінальних проваджень було зібрано інформацію про коло спілкування Миколи Супруна, до якого вкодить кілька суддів.

Протягом 2016 року з мобільного телефону, номер якого відомий як номер Миколи Супруна +38067*******, відбувалося активне спілкування - дзвінки та СМС - на щонайменше 20 номерів, прізвища власників яких цілком ідентифікуються з суддями різних українських судів.

Причому йдеться про різні суди як щодо ієрархії - перша інстанція, апеляції та вищі суди, так і щодо географії.

Ось тільки декілька прізвищ, записаних у телефонній книзі абонента +38067*******.

Полюхович Олег Іванович. Сайт електронних декларацій знає такого пана - людина з повною відповідністю імені, прізвища і по-батькові, обіймає посаду Голови апеляційного суду Рівненської області.

З Полюховичем Олегом Івановичем абонент +38067******* тільки у травні-червні 2016 року мав 11 контактів у вигляді дзвінків та СМС, як вхідних, так і вихідних. Тривалість розмов склала понад 8 хвилин.

Пічкур Сергій. Суддя  Сергій Дмитрович Пічкур працює у Лисянському районному суді Черкаської області. За цим номером, абонент у травні-листопаді 2016 р. спілкувався 10 разів, виключно дзвінками, загальною тривалістю майже 11 з половиною хвилин.


Єльцов Вітя. Такий суддя також є: Єльцов Віктор Олександрович, Заступник голови Апеляційного суду Черкаської області. 6 нетривалих дзвінків у жовтні-листопаді 2016 р.

Грачов Віктор. Грачов Віктор Михайлович - суддя Господарського суду Черкаської області. 5 дзвінків з липня по вересень 2016 р.

Стільки ж разів був контакт абонента із записаним як "Андр Алек Рябишин. Основний". Електронні декларації знають суддю, голову Апеляційного суду Полтавської області - Рябішина Андрія Александровича.

Аблов Євген. Аблов Євген Валерійович - заступник Окружного адміністративного суду міста Києва. Дзвінки та СМС у травні-листопаді 2016 р.

Нагадаємо, 19 січня 2017 року знімальна група на чолі з журналістом Сергієм Андрушком зафіксувала на відео, як біля Адміністрації Президента запаркувався позашляхових MercedesGLз номером державної реєстрації АА 0171 АА.

З нього вийшов і рушив у бік Адміністрації Президента чоловік, якого журналісти ідентифікували як Миколу Супруна.

Коли знімальна група проявила цікавість до нього, чоловік зробив вигляд, що йде не до Адміністрації Президента, а до найближчої станції метро. А журналістам заявив, що ніде не працює.

Про що і навіщо безробітний Микола Супрун спілкується із суддями з різних регіонів України? Чи не таке активне спілкування, яке може означати банальне посередництво, дозволяє безробітному чоловікові Людмили Супрун пересуватися новеньким Mercedes GL?