Заслужена артистка Оксана Швець загинула під час обстрілу в Києві

18:24, 17.03.2022
Заслужена артистка Оксана Швець загинула під час обстрілу в Києві

Оксана Швець працювала в Київському Молодому театрі з перших років його заснування. (facebook.com/molodyytheatre)

Заслужена артистка України Оксана Швець загинула в Києві внаслідок чергового ракетного обстрілу російських нацистів. Їй було 67 років. 


Як інформує Україна молода, про це повідомив Молодий театр  у Фейсбуці.


"Непоправне горе в родині Молодого театру. Під час ракетного обстрілу житлового будинку в Києві загинула заслужена артистка України Оксана Швець. Світла пам'ять талановитій акторці! Немає прощення ворогу, що прийшов на нашу землю!", - заявили у театрі.


Як повідомляла УМ, 16 березня російські терористи цілеспрямовано скинули авіабомбу на приміщення драматичного театру Маріуполя. Після бомбардування зруйнувалася центральна частина театру, а уламками завалило вхід у бомбосховище, що знаходилося під будівлею, у якому укривалися сотні людей, переважно жінки та діти. Через постійні обстріли рятувальники не могли приступити до рятувальних робіт.


17 березня з-під завалів драмтеатру врятували 130 людей, роботи тривають.


Як повідомляла УМ, популярна українська співачка Злата Огнєвіч прокляла росіян, які не коментують та замовчують жорстоку війну РФ проти України, розв'язану їхнім президентом Володимиром Путіним та написала емоційне звернення до них.