Злата Огнєвіч прокляла росіян, які мовчать про війну

17:10, 15.03.2022
Злата Огнєвіч прокляла росіян, які мовчать про війну

«Я проклинаю кожного, хто мовчить про війну»,— Злата Огнєвіч (instagram.com/zlata.ognevich)

Популярна українська співачка Злата Огнєвіч написала емоційне звернення до росіян, які вирішили не коментувати жорстоку війну РФ проти України, розв'язану їхнім президентом Володимиром Путіним.


Як повідомляла Україна молода, відповідне відеозвернення артистка опублікувала на своїй сторінці Інстаграму.


За словами Злати, вона ненавидить всіх росіян, які мовчки дивляться на війну в Україні.


"Ізгої і проклятий народ. І країна ваша - лепрозорій. Ось ви хто, росіяни. Після всіх звірств і болю, який ви заподіяли моєму народу і рідній Україні (в тому числі і своїм мовчанням!), у мене вже немає сил виправдовувати навіть ту незначну кількість людей, що залишилися на території помийної ями під назвою Росія.

 

Ви всі для мене - єдині і так, я маю на це моральне право", - написала Злата.


Також пані Огнєвіч зазначила, що поки влада РФ знищує Україну і її населення, росіяни спустошують магазини, які незабаром закриються для них через введені проти РФ санкції і не тільки.


"Вам плювати навіть на те, що заарештовані ваші ж громадяни після мітингів! Поки є бутерброд в холодильнику - вам ок. Це дно колись великого і сильного народу.

 

Я б померла від ганьби або покинула країну на вашому місці. Але, на щастя, я на своєму місці, в Україні.

 

Я проклинаю всіх і кожного, хто мовчав і зберігав нейтралітет. І мені не соромно, і я не хочу бути толерантною сьогодні. Це страшні слова, але вони щирі", - додала співачка.


Як повідомляла УМ, український шоумен Андрій Данилко залишається у Києві і збирає допомогу Збройним силам України. Він закупив для військових бронежилети, каски та тепловізори.