Зірку російських серіалів В’ячеслава Чепурченка не пустили в Україну на зйомки

15:30, 08.01.2022
Зірку російських серіалів В’ячеслава Чепурченка не пустили в Україну на зйомки

Прикордонники не пустили в Україну російського актора В’ячеслава Чепурченка, який незаконно відвідував тимчасово окупований РФ Крим

Прикордонники не дозволили перетнути кордон України російському  актору В'ячеславу Чепурченку, який незаконно відвідував тимчасово окупований РФ Крим. 

 

34-річний росіянин прибув учора в Україну авіарейсом зі Стамбула.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє Державна прикордонна служба у суботу.

 

Під час проведення необхідних заходів контролю прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» встановили, що росіянин, який є актором театру і кіно, порушував порядок в'їзду на тимчасово окуповану територію Криму.

 

Там він брав участь у зйомках російського серіалу «Гурзуф», – йдеться у повідомленні. 

 

Прикордонники заборонили в'їзд в Україну на найближчі три роки російському актору, який прямував у країну на зйомки. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

 

У ході бесіди актор заперечував перебування на тимчасово окупованому півострові та зазначив, що прямував в Україну на зйомки. Прикордонники його до України не пропустили. 

 

Громадянин РФ отримав заборону в’їзду в Україну на найближчі три роки. Чоловік повернеться назад зворотним рейсом.

 

Як повідомляла УМ, українські прикордонники завернули російську акторку Алісу Шитікову, яка незаконно відвідувала окупований РФ Крим та заборонили їй в’їзд в Україну на 3 роки.