У Києві завершились зйомки фільму з Жаном-Клодом Ван Даммом

17:37, 01.10.2020
У Києві завершились зйомки фільму з Жаном-Клодом Ван Даммом

Презентація новинки Netflix запланована на 2021 рік.

Представники Netflix завершили зйомки фільму The Last Mercenary ("Останній найманець") в Україні. Головною зіркою стрічки став Жан-Клод Ван Дамм.

 

Про завершення зйомок оголосили представники Star Media у фейсбуці.

 

За їхніми даними, Київ стане не єдиним знімальним майданчиком фільму The Last Mercenary. Решта кадрів планують відзняти у Франції.

 

Презентація новинки Netflix запланована на 2021 рік.

 

За сюжетом, колишній спецагент повертається до Франції, щоб допомогти своєму сину. Уряд звинуватив його у незаконній торгівлі зброєю та наркотиками. Однак політичні ігри значно складніші, аніж здаються головному герою, тому перед ним постане непросте завдання – вивести на чисту воду всіх причетних до кримінальної справи. 

 

Та хоч екшн з Жаном-Клодом Ван Даммом обіцяє бути видовищним, не бракуватиме тут і гумору. Автори проєкту Netflix вже оголосили, що це буде комедійний бойовик.

 

"Це надзвичайно захопливий проєкт, який дозволяє мені попрацювати у новому жанрі. Я завжди був фанатом Жана-Поля Бельмондо і сподіваюся по-своєму сприймати такі бойовики. Сценарій поєднує всі ці елементи дуже вдало: прекрасна історія з емоціями, великою кількістю екшну та гумору", - поділився Жан-Клод Ван Дам.



Наразі всіх деталей стрічки не розкривають. Водночас актори проєкту залюбки підігрівають цікавість публіки до майбутньої стрічки. Так, у мережі оголосили акторський склад. 


Про приїзд Жана-Клода Ван-Дамма в Україну стало відомо наприкінці липня 2020 року, Саме тоді оголосили, що вперше в Києві знімають фільм Netflix. Робота над стрічкою тривала упродовж 36 днів.

 

Автори проєкту шукали локації, які нагадували б Францію. Зокрема, у бойовику можна буде побачити готелі Premier Palace та Fairmont, вулицю Костянтинівську, нічний клуб Tootsie та інші місця столиці.

 

Водночас сам Жан Клод Ван-Дамм залюбки опублікував знімки, зроблені на фоні українського Дніпра.